Disney hercegnő party: 

Klasszikus zsúr téma, kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, ajánlható, hiszen a fiúkra is gondoltunk a program alatt a játékok összeállításában, ez esetben igény szerint vitéz és királyfi jelmez is kérhető, amivel még inkább odavonhatjuk a kis hercegek figyelmét és támogathatjuk őket az aktív részvételben.

Animátorunk szép hercegnős ruhában kápráztatja el a gyerekeket, majd kalandos mese köré építi fel az izgalmas játékokat.

Felfedezhetjük az elvarázsolt kastély kincseit, játékosan felfedezzük kerekerdő mélyét, majd együtt megalkotott varázsigével, varázsolunk apró meglepetéseket.

Játékos próbatételek, aktív mozgást igénylő játékok, mese kvíz kérdezz-felelek.

A programot úgy építjük fel, hogy a mozgásos és a kevesebb aktivitást igénylő elemek, megfelelő arányban váltakozzanak folyamatosan fenntartva  gyerekek érdeklődését.

A színes programcsomagot, témába illő látványos eszközökkel, alap dekorral egészítjük ki. A  zsúr végét, mint egy finálé úgy zárjuk, kiemeljük a szülinapost, közös tánccal dallamos zenékkel, buborékokkal, léggömbökkel ünnepelünk, valamint egy kis meglepetéssel kedveskedünk a kis lurkóknak, színes lufikból hajtogatva a fiúk kardot és a kislányok virágot kapnak.

Választható: Csingiling Tündérke, Hamupipőke, Hófehérke, Aranyhaj, Bell, Csipkerózsika, Vitéz, Egyszeregy Királyfi

1 óra program 1 animátor 12 főig: 35.500 Ft

1,5óra 2 animátor: 56.500 Ft + arcfestés-csillámtetoválás 15.000 Ft

2 óra 2 animátor + 1 arcfestő 15 főig: 75.500 Ft