SZÜLINAPI PARTY

CÉGES RENDEZVÉNY

ESKÜVŐI GYEREKSAROK

SELFIE GÉP

CÉGES GYEREKPROGRAM RENDEZVÉNYRE

 

hogy mindenki jól szórakozhasson

 

Szerezzen örömöt  munkatársainak, vonja be a szórakozásba családtagjaikat is!

A célunk, hogy a céges rendezvény alkalmával a gyerekeket minden korosztálynak megfelelően lekössünk, érdekes, ötletes játékokkal szórakoztassunk. Felkészült, képzett animátoraink folyamatosan fenntartják a kis lurkók figyelmét, a helyszíni adottságok és érdeklődési körüknek megfelelően állítják össze az adott programot. Egyedi kéréseket is szívesen veszünk, segítünk a szervezésben, minden igényt kielégítünk, bízva a hosszú távú együttműködésben.

szülinapi-party-szervezés-gyerekeknek-vidorka

A program készen áll, alkalom mindig adódik!

Választható élmények:

Z

Légvárak

Örökzöld szórakozás kisebbeknek, nagyobbaknak, az izgő-mozgó gyerekeknek az ugra-bugrálás. Felfújható kellékek többféle változatban, tematikának megfelelően.

Z

Lufihajtogatás

A gyermekek nagy örömére, állat formák, virágok, szívecske, kard.

Z

Buborékvarázs

Hatalmasabbnál hatalmasabb buborékok kápráztatják el a gyerekeket, a részükre kiszállított eszközökkel ők maguk is próbálkozhatnak a buborék készítéssel.

Z

Mini disco

Hangtechnika, igény szerint fénytechnika, füst gép, buborékfújó teremtik meg a különleges hangulatot, világító, színes eszközökkel hozzuk meg a gyerekek kedvét egy kis táncoláshoz, karaokehoz. Kérhető neon világítással és világító arcfestéssel is.

Z

Aktív animáció

Ötletes, hangulatkeltő játékok, pörgős vidám zenei aláfestéssel, lufikkal, látványos eszközökkel. Az animáció tartalmaz bűvészkedést is. Apró ajándékokkal motiváljuk a gyerekeket, a különböző versenyekre, játékos vetélkedőkre, nálunk senki sem távozik üres kézzel.

Z

Arcfestés

A céges rendezvények legnépszerűbb programja a gyerekek körében, mindig izgatottan várják a végeredményt, amikor a tükörbe nézhetnek.  Kérés szerint minden kívánságot teljesítünk, nincs megvalósíthatatlan alkotás.

Z

Csillámtetoválás

Csillogó-villogó színes, változatos minták, minden gyerek szívét rabul ejtik.

Z

Pinata

Édességgel vagy más aprósággal igény szerint töltött meglepetés, amit a gyerekek kitörő örömmel vernek szét apró darabjaira. A pinata bármilyen formában rendelhető tematikához illően.

Z

"Alkossunk együtt!" - kézműves foglalkozás

Animátoraink segítségével, alkothatnak a gyerekek, színes sógyurmából, papírból, gyöngyökből, minőségi alapanyagokból ötletes remekműveket, akár gipszet is önthetünk különböző formákban, de még mini vásznat is festhetünk az adott, kért témában. A gyerekek örömmel vetik bele magukat a kézműves munkába és büszkén viszik haza, mutatják meg szüleiknek a végeredményt.

Z

Óriás jelmezek

Egy gyerekrendezvényen ki ne szeretné őket, egy ember nagyságú Miki egér, Elsa és Anna, Micimackó és még sorolhatnám… elvarázsolja a gyerekeket,  örvendeznek, kíváncsian, lelkesen ölelgetik, simogatják a kedves kis mese figuráinkat. Remek hangulatot teremt, mint életre szóló emlék közös fotókat is lehet készíteni a mese hősökkel.

Z

Ügyességi játékok

Versenyek, célba dobás, akadálypálya, halacska halászat, óriás labda vezetés, kvíz nerf töltényekkel céltáblával, mini golf, felállítható kosárlabda palánk, petanque, íjászkészlet, mini foci, mini csocsó. Mind-mind élvezetes, izgalmas az örökmozgó kicsiknek és nagyoknak, mindenki talál az érdeklődésének megfelelő játékot.

Z

Játék mobil sarok

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nyújt szórakozási lehetőséget, széles választékban szállítunk ki játékokat, építő kocka, kirakó, baba ház, alagút, színezők, társas játékok, puzzle, mese sátor, képesség fejlesztő játékok, játszó szőnyeg.

Z

Selfie gép

A gyerekek és felnőttek részére is kiváló szórakozási lehetőséget nyújt, remek képek készülnek, a nehezen fotózható, izgő-mozgó gyerekekről is tudunk ilyen egyszerű módon kedves, vicces képeket készíteni, reklám lehetőséget hordoz magában, hiszen logózható.

Z

Party kellék csomag

Megrendelőink igény szerint, party kellék csomagot is rendelhetnek webshopunkból, hogy színesebbé hangulatosabbá tegyék a rendezvényeket, mi még a dekorációban segítünk.

Áraink:

Egyedi árajánlatot készítünk, létszám, anyag és a kért szolgáltatásnak megfelelően.

szülinapi-party-szervezés-gyerekeknek-vidorka

Kedvcsináló

Kapcsolatfelvétel

Megtisztelsz vele, hogy engem választasz és hozzájárulhatok a számotokra oly fontos pillanatokhoz. Kérlek keress a lenti elérhetőségeken, vagy töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül hívni foglak.

EMAIL:

vidorkak@gmail.com

TEL: +36 30 481 9003

6 + 14 =