SZÜLINAPI PARTY

CÉGES RENDEZVÉNY

ESKÜVŐI GYEREKSAROK

SELFIE GÉP

MONDD HOGY CSÍÍÍÍZ!!!

 

Többé már nem kínszenvedés a fotózkodás

Élmény fotózkodás – maradandó emlék

szülinapi-party-szervezés-gyerekeknek-vidorka

Áraink:

Vicces kiegészítőkkel, korlátlan fotónyomtatással és asszisztenciával!

2 óra: 39.500 Ft

3 óra: 55.000 Ft

4 óra: 75.000 Ft

5 óra:  85.000 Ft

Ha igazán különlegessé, emlékezetessé akarsz tenni egy szülinapot, vagy bármilyen alkalmat esküvő, mikulás, halloween, céges rendezvény, kérj selfie automatát! Biztosan nem kell majd könyörögni a gyerekeknek, felnőtteknek, hogy készüljön közös kép, a fotózkodás, mint a rendezvény kötelező eleme, azonnal egy élménnyé, szórakozássá válik!

Mindenki imádni fogja, a gyerekeknek és a felnőtteknek is remek szórakozást nyújt és maradandó emléket!

Minden ünnepi rendezvény esetében rengeteg idő megy el, hogy a gyerekeket felállítsuk  egy közös képhez, van aki nem oda néz, van aki elszalad  és van aki oda sem akar jönni, ezért egy kínszenvedéssé válhat  a fotózkodás.

A selfigép egyszerű megoldást jelent!

Komplett fotósarkot varázsolunk otthonába, vagy a bármilyen rendezvény helyszínére.

Végtelen egyszerű használattal, a rögtön elkészült képeket azonnal kézbe vehetjük!

Ha  a gyerekeket nehezen lehet rávenni a fotózásra, ebben az esetben önként fognak jönni, amikor meglátják magukat az automata képernyőjén. A vicces kiegészítőkkel, örömmel fognak odaállni a gép elé és mókásabbnál mókásabb képeket fognak készíteni kicsik és nagyok egyaránt!

A képeket logózni is lehet, rákerülhet milyen alkalommal készült pl „Panna  10 születésnapja 2021” vagy akár esküvőkre: a jeles nap megnevezése  és a pár neve. Köszönő ajándékként is remek ötlettel szolgálhat a vendégeknek! Céges rendezvényeken is jól kihasználható a logózás funkció!

A partyról így mindenki vihet haza egy örök emléket, ami az otthonában kikerülhet a hűtőre, mindig mosolyt csalva az arcunkra, amikor csak rápillantunk.

A selfigép külön bérelhető szülinapi csomag nélkül is, bármilyen alkalomra!

Kedvcsináló

Kapcsolatfelvétel

Megtisztelsz vele, hogy engem választasz és hozzájárulhatok a számotokra oly fontos pillanatokhoz. Kérlek keress a lenti elérhetőségeken, vagy töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül hívni foglak.

EMAIL:

vidorkak@gmail.com

TEL: +36 30 481 9003

14 + 10 =