Ha mosolyt szeretnél csalni gyermeked arcára és örökre szóló élményt adnál neki, innen válassz!

Farsang

Farsang

FarsangLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in...

bővebben
Május 1

Május 1

Május 1 partyLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor...

bővebben
Gyereknap

Gyereknap

GyereknapLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in...

bővebben
Szliveszteri party

Szliveszteri party

Szilveszteri partyLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure...

bővebben
Húsvéti party

Húsvéti party

Húsvéti partyLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor...

bővebben
Mikulás party

Mikulás party

Mikulás partyLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor...

bővebben
Halloween party

Halloween party

Kísértetiesen jó Halloween party neon fényben: Csontvázak, boszorkányok, szellemek, pókok, világító tökök, ijesztő hangok whááááá mennyire izgalmas, már a  szavak hallatán is végig futott a hideg a hátadon, de mégis hajt a kíváncsiság?! Íme itt a cseppet sem riasztó, de annál inkább vidám, kellemesen borzongató, szó szerint szellemes program! Hátborzongatóan, iiiiiszonyatosan jó lesz a gyerekek rajonganak érte, garantáltan sokáig fogják emlegetni.

bővebben
Praktikus Tipegő sarok

Praktikus Tipegő sarok

Ha 1-2 éves gyermeke szülinapját szeretné ünnepelni, de aktív animációhoz túl kicsik a gyerekek, segítségül jöhet egy tipegő sarok.

Emellé még jelmezes animátort ajánlunk, hogy emlékezetes fotók, készülhessenek Miki egérrel Elzával vagy egy kívánság szerint választott mesehőssel. A csomag tartalmaz olyan eszközöket kellékeket, melyet kiviszünk a helyszínre és a csöppségeket 1-1,5 órára lekötjük 2 animátorral, hogy a szülők tudjanak picit könnyedebben társalogni. Baba házikó, alagút, mini ugráló vár, színes szőnyeg, színes labdák, lufik, felfújható eszközök, buborékok, készségfejlesztő játékok, nagy méretű építő kockák. Alap díszítés is kérhető!

bővebben
Bajnokok ligája focis party

Bajnokok ligája focis party

ÓÓÓÓÓ léé olé olé o lééééé…! Góóóól! Ezzel a témával az örökmozgó gyerekek körében nem lehet mellé lőni! Nem csak fiúkból válnak lelkes focisták, a lányokat is be tudjuk vonni és hamar felismerik a játékban rejlő izgalmat, sikert, miután ők is rúgtak jó néhány gólt.

bővebben
Disneyland party

Disneyland party

Ez az a zsúr, amely megteremti Disneyland hangulatát, csomagunkban mini vattacukor és gépi pattogatott kukorica készítése is szerepel! Alap dekoráció, hangulat fények, óriás jelmez, buborékok, lufihajtogatás és az elmaradhatatlan pinata. Ezek mind-mind fenomenális party színvonalat, hangulatot teremtenek. Az itt felsorakozatott élményelemeken kívül, látványos kellékeinkkel izgalmas játékokat vezetünk le, a gyerekek szórakoztatására. A fergeteges finálé zárja a zsúrt, közös tánccal, énekkel, színes lufi kavalkáddal.

bővebben
Bolondos Minionok party

Bolondos Minionok party

Ünnepeljünk együtt a szórakozató Minionokkal! Milyenek is ők valójában? Kedvesek, szertelenek, viccesek, egyszerűen imádni valóak…
zsúr felépítése mulatságos, szórakoztató aktív játékokra épül, minionos eszközökkel. Ha már a kedvelt eledelük a banán, kóstoljuk meg, az együtt készített banános vattacukrot!  Rövid film kvízt mutatunk be, vajon mennyire ismerjük jól kis sárga lények muris életét, majd a folytatásban bűvész trükk bemutatására is sor kerül és óriásernyő kaland, léggömb lebegtetéssel.

bővebben
Jégvarázs party

Jégvarázs party

Elza csodálatos világa, mindenkit magával ragad, a kislányok szeme azonnal felcsillan a jéghercegnő láttán, kedves barátjáért Olafért és testvérért Annáért is egyaránt rajonganak a gyerekek. Legyen hó, legyen hó….!

bővebben
Dínók party

Dínók party

Ha gyermeke rajong a dínókért, remek lehetőség a dínós témára felépített játékos programunk, mely 6 éves korig ajánlott. Óriás ernyőnkkel időutazással visszarepülünk a dinoszauruszok korába.

bővebben
Kalandos Kalóz party

Kalandos Kalóz party

Szeljük át a végtelen óceánt, számos kalanddal fűszerezve, hódítsunk meg egy lakatlan szigetet, ahol megkeressük a régi kalóz térképet, ami elvezet a kincsekkel tömött ládánkhoz. Vívjunk kalóz csatát, védjük meg kincses a rakományt, a rablóbanda bombatámadásától.

bővebben
Madagaszkár dzsungel party

Madagaszkár dzsungel party

A dzsungel legkevésbé sem vad, kedves, mókás állataival tölthetünk együtt, ünnepi hangulatban, kalandos 1,5 vagy 2 órát. Játékos állatos vetélkedők, interaktív játékok dzsungel témára építve, teszik színesebbé a programot.

bővebben
Exkluzív Varieté party

Exkluzív Varieté party

Ha újdonsággal szeretne előrukkolni!  Íme egy általam megálmodott egyedi zsúrprogram, mellyel elkápráztathatja gyermekét és a vendégsereg felnőtt részét is egyaránt!

A program tartalmazza képzett artista bohócainkat, akik a szakma jól ismert, neves művészei, garantáltan emelni fogják a zsúr fényét, színvonalát, felejthetetlen 30 perces műsorukkal.

bővebben
Mókás strand party

Mókás strand party

Ha a strand üdítő, gazdag élményvilágát szeretnénk ötvözni születésnapi party hangulattal csak jó dolog sülhet ki belőle. Az eredmény, móka, kacagás és garantáltan semmi sem marad szárazon, egy életre szóló élmény a gyerkőcöknek.

bővebben
Vidorka általános party

Vidorka általános party

Csupa Vidámság egy nagy csomagban! Nem tudja milyen téma lenne éppen a legmegfelelőbb a vendég gyerekek és a szülinapos számára? Nem szeretné külön téma köré felépíteni a születésnapot? Itt a megoldás: jó  szívvel ajánlom általános Vidorka partynkat.

bővebben
Mancsőrjárat party

Mancsőrjárat party

Ki ne ismerné a kedves, a megmentő kutyus mesehőst, ezzel a témával, minden gyermek szívét rabul lehet ejteni. Chase ember méretű nagyságban jelenik meg, ami már önmagában ámulatba ejti  gyerekeket, pihe-puha szőrét nagy mancsát megérinthetik, a bátrabbak még egy öleléssel is megörvendeztethetik. 

bővebben
Színvarázs Mega disco party

Színvarázs Mega disco party

Fantasztikus fényekkel, party kellékekkel, alap dekorral gazdagított látványos, party csomag, ami még egy kívülállót is táncra csábítana. A technikai eszközök által megteremtett környezet ,már önmagában ad egy keretet a jó hangulatnak. A program általánosan közkedvelt 6 évesektől egészen a tini korosztályig, a gyerkőcök felszabadultan táncolhatnak, énekelhetnek, kitombolhatják magukat.

bővebben